malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Corporació de Salut Maresme i Selva
Societat

[ÀUDIO] Espai Salut La Jungla I Es posen en marxa els tallers d'alimentació als centres educatius de Malgrat de Mar

Coincidint amb l’inici del nou curs escolar, el CAP de Malgrat de Mar ( Corporació de Salut del Maresme i la Selva )  torna a programar els tallers d’alimentació saludable a les escoles del municipi. La responsable d’aquests tallers és Mireia Hernández, infermera del CAP de Malgrat de Mar, i explica que l’objectiu és parlar als alumnes de primària de la importància de dur a terme una alimentació saludable i dels beneficis per a la salut.

Els tallers s’adrecen als alumnes de tercer i sisè de Primària. En el primer cas, la xerrada s’organitza amb elements més visuals explicant de manera didàctica els components de la piràmide alimentària.

En el cas dels alumnes de sisè de Primària, a les xerrades es posa sobre la taula qüestions com ara els trastorns de la conducta alimentària com la bulímia o l’anorèxia; les conseqüències de les irregularitats en els horaris al menjar, la interpretació de l’etiquetatge dels aliments, entre altres. Segons Mireia Hernández, els joves s’interessen per l’alimentació i les noves tecnologies i posa d’exemple l’interès que generen apps com CoCo sobre la qualitat nutricional dels aliments.Publicat:
08-10-2019 / 13:46:56
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits