malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Generalitat de Catalunya
Societat

L'Ajuntament de Malgrat de Mar contractarà 5 joves a través d'un nou Programa de Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Malgrat de Mar tornarà a contractar joves a través del programa de Garantia Juvenil.  Per aquest 2019 el consistori disposarà de 55.000 euros que es destinaran a la contractació en pràctiques de 5 joves .

L’Ajuntament va presentar al juliol a la Generalitat aquesta sol·licitud de subvenció per poder contractar en pràctiques remunerades a cinc joves menors de 30 anys, inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.Publicat:
08-10-2019 / 10:19:25
Actualitzat:
08-10-2019 / 13:20:28

Segons informa el consistori, els perfils professionals que es contractaran seran el d’un tècnic/a en medi ambient: amb Cicle formatiu en Educació i control ambiental, graduat en Ciències Ambientals, Biologia o Enginyeria Forestal.

També un informador/a i orientador/a laboral amb Cicle formatiu en Integració social, graduat en Educació social, Psicologia o Pedagogia.

El consistori també podrá disposar d’un dinamitzador/a de Gent Gran, amb Cicle formatiu en Integració social, Animació Sociocultural, Certificat de professionalitat de Dinamització comunitària, graduat en Educació social, Treball Social, Psicologia o Pedagogia. Per últim, es contractaran 2 administratius/ves: amb Cicle formatiu o Certificat de professionalitat de la família professional d’administració i gestió.

Les persones interessades que reuneixin aquests requisits, poden fer arribar el seu currículum personal fins divendres 11 d’octubre a inserciolaboral@ajmalgrat.cat.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits