malgratcomunicacio.cat

En directe

Ple municipal
Societat

[ÀUDIO] Veïns i veïnes del carrer de Paula del Puig de Malgrat de Mar han recollit més de 200 signatures per denunciar els robatoris que pateixen des de fa més de dos mesos

Prop de mig centenar de veïns i veïnes del carrer de Paula del Puig es van apropar ahir al ple municipal per demanar als polítics que posin solucions als robatoris i les amenaces que pateixen, segons ells, per part d'un dels ocupes que viuria a un dels pisos del mateix carrer.

“Prou inseguretat”, “volem dormir tranquils” o “fora lladres dels nostres carrers”, són alguns dels missatges que acompanyaven la protesta d’aquests veïns i veïnes que, per ara, ja han recollit més de 200 signatures.

Una de les veïnes del mateix bloc de pisos on, segons els afectats, on viuria el noi va exposar ahir en el transcurs del ple municipal la situació que pateixen i va demanar solucions als polítics.

Els veïns i veïnes asseguren que tenen por i que no poden dormir perquè se senten insegurs. Diuen que, fins i tot, han tingut problemes seriosos d’insalubritat.

Els afectats també han criticat amb duresa les facilitats que els ocupes tenen a l’hora d’empadronar-se.

Davant les queixes dels veïns i veïnes del carrer de Paula del Puig, l’alcalde Joan Mercader va respondre que des de l’Ajuntament de Malgrat s’ha iniciat un treball a nivell transversal per aconseguir solucionar aquesta problemàtica. Mercader, que s’ha mostrat crític amb la legislació actual pel que fa a la reincidència, diu que la Policia Local ha arribat, fins i tot, a detenir una mateixa persona més de deu vegades.

Mercader assegura que el problema de l’ocupació afecta diverses comunitats de veïns arreu del municipi i ha destacat que s’ha incrementat en els darrers dos anys.

L’alcalde Joan Mercader ha encoratjat els veïns i veïnes afectats que es reuneixin amb la regidoria de Seguretat Ciutadana per tal de tractar específicament el cas concret que afecta la convivència del carrer de Paula del Puig.Publicat:
20-09-2019 / 11:48:48
Actualitzat:
20-09-2019 / 13:19:13

Galeria d'imatges

Ple municipal

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits