malgratcomunicacio.cat

En directe

La regidora Lurdes Borrell als estudis d'Ona Malgrat

L'Ajuntament ofereix més de mig centenar d'activitats als centres educatius aquest curs 2019-2020

El Programa d'Activitats Educatives que ofereix aquest curs escolar l'Ajuntament de Malgrat de Mar s'ha presentat aquest dijous al migdia als centres educatius del municipi. La proposta inclou una seixantena d'activitats que fan referència a vuit àmbits temàtics.Publicat:
06-09-2019 / 08:55:36
Actualitzat:
06-09-2019 / 09:17:53

Municipi i coneixement de l’entorn, salut, seguretat i civisme, medi ambient, reconeixement de l’èxit educatiu, música, teatre i ràdio, foment de la cultura i consum, són els vuit àmbits temàtics al voltant dels quals giren les propostes incloses al Programa d'Activitats Educatives que ofereix aquest curs escolar l'Ajuntament.

Totes les propostes s'adapten a diferents nivells i grups d'edat amb l'objectiu d'ampliar els recursos de què disposen els centres educatius i poder oferir a l'alumnat una visió complementària del treball a l’aula.

La regidora d'Educació Lurdes Borrell ha explicat que entre les novetats que s'han inclòs enguany hi ha l'exposició interactiva Malgrat des del campanar, la recuperació del curs d'Educació Viària i una sèrie d'activitats relacionades amb el consum.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits