malgratcomunicacio.cat

En directe

Ramir Roger
Societat

[ÀUDIO] ERC demana explicacions al govern sobre el reinici de les obres del Passeig Marítim

El portaveu republicà Ramir Roger ha recordat que el govern actual, format pel PSC i Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou, va anunciar a començaments d’agost que el 2 de setembre es reprendrien els treballs de rehabilitació del Passeig Marítim. Segons Roger, això no ha estat així i, a més, encara no s’ha enllestit la primera fase. El portaveu d’ERC demana explicacions al govern perquè titlla la situació de “preocupant” i considera que “el poble necessita i mereix unes explicacions”.

En relació al retard de les obres de rehabilitació de la primera fase del Passeig Marítim, ROGER diu que “hem tingut molt mala sort amb aquesta empresa i que ROGASA no ha estat a l’alçada del que era aquesta obra”. Sobre les indecisions que haurien causat les demores segons el govern, ROGER diu que el percentatge, en aquest sentit, és mínim.

El primer tram del Passeig Marítim es va obrir al trànsit de vehicles a començaments d’agost, just a l’inici de la Festa Major de Sant Roc. Va obrir, però, sense arbrat, ni contenidors soterrats, amb la xarxa de baixa tensió i un pas soterrat per acabar, i sense mobiliari urbà ni jocs infantils.Publicat:
04-09-2019 / 12:43:10
Actualitzat:
04-09-2019 / 12:49:19

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits