malgratcomunicacio.cat

En directe

Concert de l'Orquestra Selvatana a Can Campassol
Societat

[ÀUDIO] L'Ajuntament de Malgrat de Mar fa un balanç 'molt positiu' de la Festa Major de Sant Roc 19

Ahir diumenge a la nit es posava punt i final a 10 dies d'intensa activitat a Malgrat de Mar amb motiu de la Festa Major de Sant Roc 2019. Activitats que s'han adreçat a tots els públics com ara l'infantil, l'adult i als joves. Segons ha explicat la regidora de Cultura, Lurdes Borrell, 'la valoració és molt positiva'. Un cop més s'ha demostrat que la majoria d'activitats de la Festa Major estan consolidades i apleguen un públic molt nombrós, com és el cas de les Barraques o els concerts de festa major i la cantada d'havaneres. Uns concerts per cert que per primera vegada s'han pogut seguir en directe a través d'Ona Malgrat.

La regidora de Cultura ha explicat que ara també faran balanç més intern per analitzar totes les activitats per si hi ha aspectes a millorar de cara a l'any que ve.Publicat:
19-08-2019 / 13:28:47
Actualitzat:
20-08-2019 / 08:20:46

A més, l'Ajuntament de Malgrat de Mar està preparant una enquesta de valoració de la Festa Major de Sant Roc 2019 per tal que qui vulgui pugui dir la seva. L'enquesta es podrà fer a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Malgrat de Mar i estarà disponible fins el 8 de setembre, segons ha explicat Lurdes Borrell.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits