malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de la sessió plenària d'aquest dijous.

Llum verda a l’estudi de mobilitat de Malgrat de Mar

Tots els grups municipals van donar suport a l'aprovació definitiva d'aquest document ahir en el transcurs de la sessió plenària del mes d’agost. També es va aprovar provisionalment per unanimitat la Modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal en l’àmbit de Can Palomeres, l’estudi ambiental estratègic i la modificació del catàleg de béns protegits del POUM.Publicat:
09-08-2019 / 09:21:12
Actualitzat:
09-08-2019 / 09:47:53

Pel què fa a les dues mocions que se sotmetien a debat, cap de les dues va tirar endavant. La primera, que van presentar conjuntament la CUP i ERC, proposava la solidaritat amb la plataforma Aturem la C-32 i amb la declaració institucional de l’Ajuntament de Blanes feta el 12 de juliol. En aquest cas, CUP i ERC només van aconseguir el suport de Junts per Malgrat. PSC i Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou van votar-hi en contra.

La segona moció, encapçalada per la CUP, proposava sotmetre als polítics a un registre de control de la seva jornada. Aquesta petició tampoc va prosperar. Junts per Malgrat i CUP van votar-la a favor; PSC i Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou, en contra; i ERC es va abstenir.

El ple d’ahir també va servir, entre d’altres coses, per marcar els dies 17 d’agost i 7 de desembre com a festes locals del 2020.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits