malgratcomunicacio.cat

En directe

L'alcalde Joan Mercader i el primer tinent d'alcalde Jofre Serret ahir a la sala de juntes de l'Ajuntament.

El Passeig Marítim s’obrirà al trànsit de vehicles en els propers dies

L'alcalde Joan Mercader i el primer tinent d'alcalde Jofre Serret han explicat aquest dijous que els vehicles podran circular pel Passeig Marítim quan l’Ajuntament rebi el certificat que l’obra del primer tram està al 80% de la seva execució. L’alcalde ha detallat que això serà en breu. El 20% restant s’acabarà a partir del 2 de setembre. Una decisió que havia pres l’anterior alcaldessa Carme Ponsa. Només quan el primer tram estigui enllestit, es començarà la segona fase de l’obra.Publicat:
09-08-2019 / 08:59:59
Actualitzat:
09-08-2019 / 09:12:21

El primer tram del Passeig Marítim s’obrirà al trànsit en els propers dies. Els vehicles circularan, però per un vial sense arbrat, ni contenidors soterrats, amb la xarxa de baixa tensió i un pas soterrat per acabar, i sense mobiliari urbà ni jocs infantils.

L’obra de rehabilitació del primer tram del Passeig Marítim s’havia d’haver acabat el 20 de juny. Mercader i Serret han detallat que el retard en el desenvolupament de les obres ha estat causat per una sèrie d’incidències i en fan responsables tant a ROGASA, l’empresa adjudicatària, com a l’empresa contractada per dirigir l’obra i a l’exalcaldessa Carme Ponsa i a Mireia Castellà, anterior regidora d’Urbanisme i Obra Pública.

Des del govern actual s’assegura que “s’ha produït una execució deficient dels treballs” i que hi ha hagut “una mala gestió política”.

Mercader i Serret han destacat, a més, que en cap cas s’havia tingut en compte l’opinió de la Policia Local pel què fa a la seguretat del vial. Aquest fet també hauria afectat la finalització de l’obra perquè, per exemple, no s’havien previst pivots o qüestions relacionades amb la senyalització del carril bici o la senyalització vertical, la pintura viària o l’aparcament.

Finalment, pel què fa a l’impacte econòmic que pot haver comportat l’endarreriment de l’obra als negocis del Passeig Marítim, l’alcalde i el primer tinent d’alcalde han exposat que es farà un estudi al final de la temporada per determinar si realment s’han vist afectats o no i en quin grau. Tot i això, el govern actual ha permès als negocis que ho han demanat instal·lar terrasses al passeig abans d’acabar el primer tram i subvencionar al 100% la taxa d’ocupació de la via pública.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits