malgratcomunicacio.cat

En directe

Marc Martín
Societat

[ÀUDIO] L'Ajuntament de Malgrat de Mar té en marxa la campanya de seguiment i control de mosquits

L’Ajuntament de Malgrat de Mar té en marxa des de mitjan de juny una nova campanya de seguiment i control dels mosquits, fent especial èmfasi en el mosquit tigre.

A través d’Argelaga Serveis Ambientals s’han fet diverses visites d’inspecció a diferents indrets de Malgrat de Mar. Concretament, a la zona centre, a l’av Mediterrània, al casal d’avis de Can Campassol, a la zona de la piscina o del Camp Municipal d’Esports. El tècnic encarregat de la campanya, Marc Martín, ha mantingut també contactes amb les farmàcies, les escoles i les llars d’infants.

Durant una entrevista a Ona Malgrat, Martín ha explicat que hi ha dos pics de mosquits, al juliol i al setembre, tot i que sempre depèn del nivell de pluges que es registri. Enguany, al juliol hi ha haver diversos dies amb pluges intenses i això va provocar un pic de mosquits important.

Marc Martín ha destacat que actuen des de tres vessants. Als espais públics com els embornals i les reixes per on passa aigua; als equipaments i finalment donant informació a la ciutadania. El consell principal és que no es deixin recipients on es pugui acumular aigua als balcons o jardins.Publicat:
08-08-2019 / 09:23:21
Actualitzat:
08-08-2019 / 10:02:43

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits