malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Societat

Atenció professional i dos espais diferenciats, novetats del Punt Lila a Barraques

El punt de trobada dels joves durant la Festa Major de Sant Roc, les Barraques, tornarà a tenir enguany el servei del Punt Lila per donar suport i acompanyament a les possibles víctimes en casos d'agressió. Segons informa el consistori, l’objectiu és defensar un espai lliure de violència masclista i LGTBIfòbica. Les entitats que gestionaran les Barraques han rebut aquest dimarts formació especialitzada perquè puguin col·laborar-hi i siguin també un primer lloc de contacte per a les víctimes.

Les Barraques, que tindran lloc el dies 16 i 17 d'agost, comptaran amb el servei de Punt Lila des de les 23:30 h i fins les 5 h. 4 persones amb formació especialitzada hi donaran servei: 2 psicòlogues, 1 educadora social i 1 especialista en temes de gènere i LGTBIQ. Dos professionals atendran des de la parada del Punt Lila i dos més faran el servei de forma itinerant dins i fora del recinte de Barraques a la Platja de Malgrat Centre, davant la plaça de Xesco Boix. 

Una altra de les novetats d'enguany és que el Punt Lila tindrà dos espais diferenciats: un el de la parada d'informació i sensibilització, i un altre, de més discret i tranquil, per atendre les víctimes en cas d'agressió. Publicat:
08-08-2019 / 08:52:36
Actualitzat:
08-08-2019 / 09:00:30

La formació que han rebut els membres de les entitats que gestionaran els Punts Liles ha anat a càrrec de Júlia Oliver, graduada en Antropologia Social i Cultural per la Universitat de Barcelona i responsable tècnica de Programes de Gènere a l'Agència Catalana de Joventut de la Generalitat.

L'Ajuntament s'ha afegit a la campanya de la Diputació de Barcelona "Festes majors i espais d'oci: Lliures de masclismes". Ja s'ha iniciat una campanya de difusió amb el repartiment de cartells entre els comerços del poble.

El Punt Lila és un projecte transversal de les regidories de Joventut, Igualtat i Promoció Econòmica. 

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits