malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] La CUP demanarà al ple d'aquest dijous que els regidors amb sou fitxin les hores

La CUP de Malgrat de Mar presentarà dues mocions al primer ple ordinari d’aquest mandat, el corresponent al mes d’agost, que es fa dijous dia 8 a partir de les set de la tarda.

La primera moció té a veure amb el projecte d’ampliació de l’autopista C32. Concretament, el text demanarà a l’Ajuntament de Malgrat de Mar que doni suport a la declaració institucional que va aprovar l’Ajuntament de Blanes el passat 12 de juliol perquè s’aturi de manera definitiva aquest projecte. Ho ha explicat el regidor de la CUP, Enric Zaldo.

Segons Zaldo, la moció vol mostrar la solidaritat amb la Plataforma Aturem la C32 ja que, segons diu, ‘és una situació que toca de prop també als malgratencs’. El regidor de la CUP a l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha recordat que Tordera va tirar enrere un text similar fa unes setmanes.Publicat:
02-08-2019 / 12:09:31
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

D’altra banda, la CUP presentarà una altra moció, en aquest cas, per demanar que els tretze regidors que tenen un sou mensual en funció de la seva dedicació, se sotmetin al control horari de la jornada laboral. Segons Zaldo, és una mesura que afectaria als 10 regidors del govern i als 3 regidors portaveus de l’oposició. Zaldo diu que el text de la moció fa dues peticions: ‘que es faci públic el lloc des d’on treballa cada regidor i que es justifiquin les hores treballades’.

Segons Enric Zaldo, ‘es tracta d’una mesura de transparència per tal que els ciutadans coneguin la dedicació de cada regidor i el lloc des del qual treballen’.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits