malgratcomunicacio.cat

En directe

Jofre Serret, primer tinent d'Alcalde i portaveu govern
Societat

[ÀUDIO] El programa de la Festa Major començarà a arribar a les cases demà

El portaveu del govern, Jofre Serret, ha explicat que el calendari de repartiment del programa de la Festa Major ve marcat per un contracte amb l'empresa Edicions MIC de León que va signar l'exalcaldessa Carme Ponsa a petició de l'anterior regidor de Cultura Paco Márquez. Serret assegura que aquest document detalla que "la data d'entrega del material, és a dir, del programa de Festa Major imprès, s'entregarà el dia 29 de juliol de 2019 a les instal·lacions de l'Ajuntament de Malgrat de Mar". "Això implica que el programa de la Festa Major no s'ha pogut repartir abans del 29", ha afegit Serret.

En tot cas, Serret explica que 'de moment tot va sobre la marxa, sobre el que es va signar. Crec que el que fa ERC de posar la bena abans de la ferida no cal. Si el dia 9 no han arribat els programes de la FM a les cases, llavors es podrà criticar i analitzar si la decisió presa per l'anterior govern va ser la correcta'.Publicat:
01-08-2019 / 10:15:01
Actualitzat:
01-08-2019 / 11:12:04

El regidor Jofre Serret ha respost d'aquest manera a les crítiques que ERC ha fet en relació al repartiment del programa de la Festa Major de Sant Roc, que encara no ha arribat a les llars malgratenques.

El primer tinent d'Alcalde i portaveu del govern ha aplaudit que ERC feliciti el disseny dels cartells i la imatge gràfica de la festa major, 'que és una cosa que sí ha pogut decidir el nou govern municipal liderat pel PSC i JxCat-Malgrat ens Mou'.


 

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits