malgratcomunicacio.cat

Engenguen una nova campanya per pintar façanes al Castell i La Verneda

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha posat en marxa aquest mes de febrer una segona campanya del pla ocupacional Tu hi pintes molt!. La iniciativa, posada en marxa al març de l'any passat, té un doble objectiu: millorar el paisatge urbà del Castell i La Verneda dins la Llei de Barris i alhora facilitar l'accés al món laboral de persones a l'atur. A través del projecte Treball als Barris, l'Ajuntament ha contractat 3 persones del poble, que són les encarregades de pintar les façanes, segons la carta de colors del barri, que l'empresa Gabinete del Color va elaborar al 2010. Els veïns i veïnes interessades poden presentar una sol·licitud fins el 31 de juliol. Publicat:
18-02-2014 / 12:22:07
Actualitzat:
18-02-2014 / 13:42:44

El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) ha atorgat una nova subvenció a l'Ajuntament dins el projecte Treball als Barris, tal i com ja va fer l'any passat. D'aquesta manera s'han contractar 3 persones de Malgrat, que estaven en situació d'atur,  treballen des de l'1 de febrer i durant sis mesos -per dos terços de la jornada laboral- en la campanya Tu hi pintes molt!. En aquests moments, ja s'han pintat les façanes de tres habitatges i s'han recollit més de 20 sol·licituds. 

Les persones propietàries d'habitatges interessades en que es pinti han de sol·licitar-ho per escrit a l'Oficina d'Habitatge i Projectes Urbans de l'Ajuntament -ubicada al Centre Civíc del carrer del Segre, 1- o bé a l'Ajuntament -Carme, 30. Com a novetat, enguany les bases aprovades preveuen donar prioritat a les sol·licituds que l'any passat no van poder ser ateses. El termini per demanar-ho és fins el 31 de juliol a les 14 h. Els propietaris dels habitatges han d'assumir el cost de la pintura. Les façanes es pinten d'acord amb la carta de colors del barri, elaborada al 2010. L'empresa Gabinete del Color, que és la responsable dels treballs cromàtics de les cases del riu Onyar a la ciutat de Girona, va ser l'encarregada de realitzar aquesta carta de colors.

Aquesta iniciativa, fruit del Projecte d'Intervenció Integral del Castell i La Verneda, ha estat un estímul a la rehabilitació de façanes en aquests dos barris. L'any passat es van pintar 30 façanes, 10 de les quals van ser del carrer del Castell. 

 

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits