malgratcomunicacio.cat

En directe


Mireia Vives i Borja Penalba presenten 'Cançons de fer camí' avui a Malgrat de Mar

El concert del duet format per Mireia Vives i Borja Penalba s'emmarca en un acte per la defensa del territori organitzat per la CUP Malgrat. Els beneficis es destinaran a la plataforma ciutadana Aturem C-32, que va néixer el març de 2015 a Lloret de Mar i Blanes arran de l'anunci de la Generalitat de tirar endavant l'obra d'allargament de l'autopista C-32 en el tram comprès entre els dos municipis.Publicat:
19-07-2019 / 12:05:01
Actualitzat:
19-07-2019 / 12:23:27

Mireia Vives i Borja Penalba són coneguts, entre d'altres coses, per ser components del grup Ovidi 4. El duet va recórrer al microfinançament per poder treure a la llum el seu nou projecte: Cançons de fer camí. Un disc amb 18 cançons, la majoria inèdites, que es presentarà avui a Malgrat de Mar.

L'actuació del duet d'avui a Ca l'Esparrech servirà per tancar un acte reivindicatiu organitzat per la CUP Malgrat amb l'objectiu de defensar el territori i donar suport al desenvolupament sostenible. En aquest sentit, la formació política ha programat una xerrada sobre aquesta temàtica que començarà a les 19h, just abans del concert.

Els benefecis que s'obtinguin amb la venda les entrades, que tenen un cost de 15 euros, aniran destinats, a més, a la plataforma ciutadana Aturem C-32, que lluita des del 2005 per aconseguir que el problema de mobilitat entre Blanes i Lloret de Mar es resolgui amb un projecte alternatiu que prioritzi el territori i minimitzi l'impacte ambiental.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits