malgratcomunicacio.cat

En directe

Arxiu
Societat

[ÀUDIO] La Corporació de Salut del Maresme i la Selva informarà els familiars de pacients quan entrin al quiròfan a través d'SMS

Novetat a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Els dos hospitals que gestiona, el de Calella i Blanes, han posat en marxa aquest mes de juliol un nou sistema de comunicació via SMS perquè els familiars i els acompanyants dels pacients que entren a quiròfan estiguin informats en tot moment de la ubicació exacta del malalt un cop accedeix a l'àrea quirúrgica. Ho ha explicat el doctor César Jaramillo, cap del Servei d'Anestèsia de la CSMS.

Segons informa la CSMS, l'objectiu d'aquest projecte és reduir l'angoixa i l'ansietat que poden sentir els familiars durant el temps que han d'esperar a tenir notícies del pacient des que aquest entra fins que surt de la intervenció.

Quan el pacient ingressa, els familiars han de facilitar al personal assistencial un número de telèfon d'on vol rebre les notificacions. Se'ls hi envien de forma automàtica quatre missages al mòbil per informar-los cada vegada que el pacient canvia d'ubicació dins l'àrea quirúrgica, és a dir, quan entra a l'àrea quirúrgica, quan entra a quiròfan, quan entra a reanimació i quan ha sortit de l'àrea quirúrgica.

Aquest sistema s'ha implantat sobretot en hospitals de tercer nivell i és la primera vegada que s'engega en centres hospitalaris comarcals de la Regió Sanitària Girona.

 Publicat:
15-07-2019 / 16:03:07
Actualitzat:
19-07-2019 / 16:41:38

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits