malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] L'espai polivalent tancat per poder reparar uns desperfectes de les obres

El nou espai polivalent estarà tancat uns dies perquè s’han de reparar unes esquerdes que han aparegut al terra de la pista. Els responsables de l'Ajuntament han demanat a l'empresa que ha fet les obres de construcció de l'espai polivalent que reparin les esquerdes que han aparegut al paviment, així com a les juntes. Ho ha explicat el primer tinent d'alcalde i portaveu del govern, Jofre Serret.

El consistori també ha exigit a l'empresa MiJ Gruas SA que solucioni altres problemàtiques que s'han detectat com l'aixeta de la font que perd aigua, fils de la coberta que pengen, la brutícia de restes de materials de l'obra del perímetre de l'espai de l'obra, la porta del costat del Camp Municipal d'Esports que no tanca, falta un tram de tanca del perímetre, cables que han quedat despullats i arquetes de connexió inacabades, entre d'altres.

El primer tinent d'alcalde ha explicat que "l'Ajuntament no farà el pagament final el que resta de les obres fins que l'empresa no solucioni les deficiències i mancances que s'han detectat, tal com se li ha demanat". Recordem que les obres han costat 725.000 euros.Publicat:
11-07-2019 / 13:23:50
Actualitzat:
11-07-2019 / 14:16:38

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits