malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Malgrat de Mar aposta per l'oficina itinerant per atendre casos de vulnerabilitat energètica del Consell Comarcal

Malgrat de Mar participarà de l'oficina itinerant que atendrà casos de vulnerabilitat energètica que impulsa el Consell Comarcal. L’Oficina, que ha entrat en funcionament aquesta setmana, és una prova pilot que té com a objectiu defensar els drets de les persones davant de les companyies energètiques i impulsar actuacions a les llars que contribueixin a fer-les més eficients. Tal i com ha explicat el primer tinent d'Alcalde i portaveu del govern, Jofre Serret, a Malgrat de Mar el servei s'oferirà els dijous de 9 a 14h a l'àrea de Serveis Socials. Les persones ateses hauran de demanar cita prèvia.

Segons el Consell Comarcal, l'elevat cost de l'energia vinculat, sovint, a la manca d'eficiència energètica dels habitatges està abocant moltes persones a situacions de vulnerabilitat. Aquest servei, impulsat pel Consell Comarcal, està concebut com un suport directe als serveis socials municipals que en els darrers anys han constatat que la vulnerabilitat energètica és una de les principals dificultats de les famílies. Una situació que també es dona a Malgrat de Mar, segons Serret.

L’Oficina s’ha desplegat pel territori amb 11 punts d’atenció per evitar els mínims desplaçaments de les persones usuàries. A banda de Malgrat de Mar, també es dona servei a Montgat, Cabrera de Mar, Vilassar de Dalt, Dosrius, Caldes d'Estrac, Canet de Mar, Arenys de Mar, Calella, Tordera i a les instal·lacions del Consell Comarcal, a Mataró.

Amb aquests punts d'atenció es donarà cobertura als 25 municipis que formen part de l'Àrea Bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal.Publicat:
10-07-2019 / 13:47:06
Actualitzat:
10-07-2019 / 15:45:39

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits