malgratcomunicacio.cat

En directe


La Corporació de Salut del Maresme i La Selva aposta per fomentar l'esperit científic entre els estudiants de la comarca

Joves de diferents instituts de Calella i Blanes exposaran aquest dimarts els seus treballs de recerca relacionats amb l'àmbit de les Ciències de la Salut en un acte obert tant a professionals com a la ciutadania en general. L'acció s'emmarca en la 2a Jornada de Recerca i Innovació, que en aquesta ocasió es titularà Parlem de recerca i innovació.Publicat:
17-06-2019 / 10:17:40
Actualitzat:
17-06-2019 / 10:39:59

Les tres investigacions d'alumnes maresmencs que es donaran a conèixer aquest dimarts en el transcurs de la 2a Jornada de Recerca i Innovació tracten sobre la resistència als antibiòtics, el càncer de pàncrees i les malalties amb més mortalitat a Catalunya, i la forma cel·lular com a via cap a la immortalitat.

La idea de la iniciativa és que els estudiants puguin compartir coneixements amb professionals de la salut en actiu i conèixer també els centres de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva.

L'edició d'enguany d'aquesta jornada comptarà amb la participació de la doctora Marta Crous-Bou, membre del grup d'Investigació Clínica, Biomarcadors i Factors de Risc del BarcelonaBeta Brain Research Center i del centre de recerca de la Fundació Pasqual Maragall. Crous-Bou durà a terme la conferència inaugural de l'acte que portarà per títol Quin és l'efecte de la contaminació atmosfèrica al cervell?
 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits