malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Lluís Franch ha estat nomenat nou gerent de la Corporació de Salut del Maresme i La SelvaPublicat:
11-06-2019 / 13:45:09
Actualitzat:
11-06-2019 / 14:01:56

Franch és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, diplomat en Salut Pública per la Universitat de Montpellier i també compta amb un Curs en Alta Direcció d’ESADE.

La Junta del Consell Rector de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha aprovat per majoria el desistiment del Sr. Iñaki Garcia Bernis, qui va prendre possessió del càrrec el juliol del 2017 i pren el relleu en Lluís Franch qui, fins ara, ha estat el gerent de l’Àmbit Metropolità Nord de la Regió Sanitària Barcelona.

El doctor Joan Guix, president del Consell Rector, ens ha explicat que la Corporació de Salut del Maresme i la Selva travessa una situació difícil i complexa, no únicament a nivell econòmic si no també d’implantació. Actualment la Corporació s’ha marcat tres grans objectius estratègics:

Tenir la capacitar de contractar i mantenir molt bons professionals, millorar la confiança de la població cap a la Corporació i finalment, aconseguir la solvència financera.

Tres grans reptes que impliquen una alta coordinació amb la xarxa sanitària catalana i un augment de l’esforç per par de la Corporació.

Segons expressa el Dr. Joan Guix, en Lluís Franch és la persona idònia per donar resposta a aquests nous reptes.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits