malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L’alcaldessa en funcions, Carme Ponsa, ha recollit avui la Bandera Blava de les platges de Malgrat centre i de l’“Astillero”

L’acte de lliurament de banderes blaves 2019 ha tingut lloc aquest matí al Far de Calella, presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet.

L'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor de la Fundació Europea d'Educació Ambiental (FEE) ha tornat a atorgar bandera blava a la platja de Malgrat Centre i a la de l'"Astillero". La platja de l'"Astillero" la rep per setè any consecutiu i la de Malgrat Centre la manté, de manera consecutiva, des de 1998.

Les platges de Malgrat Centre i de l'"Astillero" disposen de tota mena de serveis: dutxes, rampes d'accés, passarel·les, lavabos, mòdul de salvament, entre altres. A més, tenen tots els serveis adaptats per a les persones que pateixen discapacitat física, fins i tot vestidor i places d'aparcament reservades per a elles. 

La bandera blava distingeix la qualitat de l'aigua, la qual ha de ser excel·lent. A més, la platja ha de tenir una bona gestió ambiental pel que fa a la neteja i la recollida selectiva de residus, entre altres. També garanteix que es disposa d'uns serveis de salvament i socorrisme adequats, d'un pla de riscos de la platja, d'accessos fàcils i segurs, rampes d'accés i lavabos per a persones amb discapacitat.Publicat:
07-06-2019 / 16:07:49
Actualitzat:
07-06-2019 / 16:10:42

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits