malgratcomunicacio.cat

En directe

Cartell
Societat

Medi Ambient ha programat diverses activitats amb les escoles per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient

Medi Ambient ha programat diverses activitats amb les escoles per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient. A més, aquest dissabte els Castors i les Llúdrigues de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau organitzen una jornada de neteja de la zona de Santa Rita de quatre de la tarda a set del vespre.

Les activitats que es duen a terme amb les escoles són: El tresor ecològic de les Mines de Can Palomeres: els ratpenats; Tornem a La Tordera. Redescobrim el patrimoni socioambiental de la Conca de La Tordera; i Descoberta de les dunes de la platja de la Conca i participació al projecte de ciència ciutadana: plàstic zero.

La primera activitat consisteix en una xerrada a càrrec de la Universitat de Barcelona, on es tracten diferents temes relacionats amb la importància de la colònia de ratpenats. També inclou una passejada per l’entorn de les Mines. La segona proposta és una excursió fins al riu per treballar diferents temàtiques amb el suport d’un quadern ambiental. Aquesta activitat la porta a terme l’Observatori de La Tordera, la Universitat de Barcelona i la Universitat de Girona. Finalment, la tercera activitat pretén descobrir la Platja de la Conca. Un dels espais naturals de Malgrat de Mar amb un valor natural i social.Publicat:
06-06-2019 / 13:23:32
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits