malgratcomunicacio.cat

En directe


Jovent Republicà demana "més diàleg i més entesa per part dels quatre partits" per a reeditar el govern actual

Jovent Republicà de Malgrat també ha fet un comunicat en relació a la reedició del govern quadripartit. Des de la formació política asseguren que han sigut “favorables” a reeditar el govern actual format per Junts per Malgrat, ERC, PDeCAT i CUP, i demanen “més diàleg i més entesa per part dels quatre partits”. Creuen que s’han de deixar de costat “tota mena de personalismes i interessos partidistes”.Publicat:
06-06-2019 / 10:38:23
Actualitzat:
06-06-2019 / 10:47:30

Jovent Republicà entén aquest pacte “com una alternativa de govern per evitar que torni a governar un partit, el PSC, que durant més de 30 anys ha mostrat més interès en les constructores que en el medi ambient, el patrimoni local i els drets més bàsics de les classes populars”. Jovent Republicà considera que el PSC seguirà “girant l’esquena al petit comerç, a l’opinió del poble i a les ajudes socials”.

El comunicat de la formació republicana acaba assegurant que, tant Jovent Republicà com Esquerra Republicana, continuaran treballant, sigui a govern o a l’oposició, “per un Malgrat més just, més social i més pròsper”.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits