malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L'ANC manifesta la necessitat de convidar les forces polítiques de Malgrat a "posar en valor, respectar i defensar la llibertat ideològica de les persones"

L’Assemblea Territorial de l’ANC a Malgrat de Mar ha realitzat un comunicat on manifesta la necessitat de convidar les forces polítiques de Malgrat "a posar en valor, respectar i defensar la llibertat ideològica de les persones, els seus drets polítics, els dels seus representants electes i la seva capacitat de triar el destí del seu país".Publicat:
05-06-2019 / 14:35:20
Actualitzat:
06-06-2019 / 10:24:44

Segons expressa en el comunicat, l’ANC ha impulsat llistes de primàries en les localitats on no estava clara l’opció independentista i, Malgrat de Mar va ser desestimat amb la confiança que sortís guanyador un govern de perfil clarament republicà.

L’ANC expressa que no li correspon interferir en les negociacions que fins ara han portat els diferents partits, tot i això, considera que no hem d’oblidar el suport explícit que l’eix del Partit Socialista ha fet a les mesures cautelars dels presos polítics i l’amenaça de l’aplicació del article 155.

Segons diuen en el comunicat, els resultats de les urnes del passat 26 de maig ratifiquen el suport a la gestió de l’actual equip de govern amb una ampliació de vots respecte els obtinguts al 2015.

L’ANC considera que els malgratencs i les malgratenques han triat un govern republicà, plural, transversal i de consens, amb una àmplia majoria de vots que els dona les eines per fer-ho de forma activa i exigeixen que no es distorsioni el sentit del seu suport, ja sigui per acció o per omissió.

Amb això, l’Assemblea Territorial de Malgrat de Mar s’ofereix a obrir ponts de diàleg amb l’objectiu de restablir les negociacions.

Recordant els resultats de les eleccions municipals del 26 de maig.

El Partit Socialista ha estat la força més votada amb un total de 3.125 vots, el 36,07% i 8 regidors. 2 més respecte l’actual mandat.

La segona força més votada ha estat Junts per Malgrat amb 1.490 vots, el 17,20% i 3 regidors. Conservant els mateixos.

Seguit d’ERC, amb 1.366 vots, el 15,77% i també manté els tres regidors.

La quarta força és Junts per Catalunya – Malgrat Ens Mou, amb 895 vots, el 10,33% i 2 regidors.

I finalment la CUP, amb 563 vots i el 6,50%. En aquest cas, la CUP perd un regidor dels dos actuals.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits