malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Junts per Malgrat, ERC i CUP neguen que el posicionament de Carme Ponsa (JXM) impedeixi reeditar el quadripartit, tal i com afirma Junts per Catalunya - Malgrat ens Mou

Junts per Malgrat, ERC i CUP neguen que el posicionament de Carme Ponsa (JXM) impedeixi reeditar el quadripartit, tal i com afirma Junts per Catalunya - Malgrat ens Mou en un comunicat.

Els tres partits han fet un repàs cronològic a les reunions que ha mantingut el quadripartit des del 26 de maig fins ara.

També destaquen que "les negociacions sobre com s'havia de teixir el pacte, els projectes a desenvolupar i el Pla d'Acció Municipal no s'han arribat a iniciar". "En cas d'iniciar-se s'havien de dur a terme entre els quatre grups, no amb la Carme Ponsa com a interlocutora d'ERC i la CUP", afegeixen.

Junts per Malgrat, ERC i CUP s'han posat "a disposició del poble" amb la intenció de "seguir construint".

Els tres partits han fet aquestes declaracions en el transcurs d'una roda de premsa que han convocat al pati de l'Arxiu Municipal aquest migdia.

Segons han dit, Junts per Catalunya – Malgrat Ens Mou hauria traçat certes línies vermelles, entre elles el repartiment de l’alcaldia entre el quadripartit.Publicat:
04-06-2019 / 15:30:24
Actualitzat:
04-06-2019 / 15:54:39

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits