malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[26M Eleccions Municipals] Ona Malgrat celebrarà aquest dijous un debat electoral

Ona Malgrat celebrarà aquest dijous un debat electoral amb els candidats dels 8 partits que concorreran a les eleccions municipals, que tindran lloc aquest diumenge. La proposta estarà moderada per la periodista malgratenca Marta Martín i, com a novetat, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina de Facebook d’Ona Malgrat. El debat començarà a les 20h hores i tindrà lloc als jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala.Publicat:
22-05-2019 / 15:48:43
Actualitzat:
23-05-2019 / 12:14:04

Una altra de les novetats d’aquest debat electoral és que començarà amb la pregunta de l’adversari invisible. Això vol dir que cada candidat haurà de respondre una pregunta que li haurà plantejat un altre candidat. S’ha fet un sorteig previ, que ha permès determinar a qui han d’adreçar les preguntes els partits. Aquestes qüestions no les tindrem fins mitja hora abans de començar. En aquest cas els candidats intervindran seguint l’ordre de major a menor representació.

Després d’aquesta primera intervenció, s’iniciarà la part central del debat, que inclou tres blocs: en el primer es parlarà del model de poble, en el segon, de les persones, i en el tercer, de l’economia. La primera intervenció de cada partit en cada bloc durarà un minut. Els candidats parlaran seguint un ordre que s’ha determinat per sorteig. Després hi haurà 15 minuts de debat obert també en cada bloc.

El debat electoral d’Ona Malgrat també inclou un bloc en què cada candidat tindrà un minut per exposar els possibles pactes o aliances postelectorals.

Finalment, cada candidat disposarà d’un minut per, seguint un ordre de menor a major representació, demanar el vot.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits