malgratcomunicacio.cat

En directe

ERC va parlar ahir de pintades a la plaça de Fèlix Cardona

[26M Eleccions municipals] ERC es compromet a desenvolupar les accions que proposa la taula de treball per acabar amb els tags i les pintades

La secció local d'Esquerra Republicana assegura que la intenció del partit és actuar en l'espai públic per tractar la problemàtica dels tags i les pintades, tal i com proposava la taula de treball formada per persones de diferents àmbits que es va constituir el 2016 amb aquesta intenció. L'alcaldable Ramir Roger ha avançat que també hi ha la possibilitat d'actuar en edificis privats.Publicat:
22-05-2019 / 13:11:50
Actualitzat:
22-05-2019 / 13:14:42

Una de les apostes que fa ERC de cara al proper mandat és la de continuar la lluita contra les pintades i tags que embruten el poble. En aquesta línia, el cap de llista republicà, Ramir Roger, ha avançat que el partit es compromet a desenvolupar les accions que proposava la taula de treball formada per diferents àmbits, que es va constituir el 2016 per tractar aquesta problemàtica.

La primera acció que va dur a terme la taula va ser la de fer una diagnosi de la situació, que va permetre constatar la necessitat de fer un projecte educatiu-formatiu que treballi amb adolescents per fer front als tags i pintades. En aquest sentit, Roger diu que s'ha de complementar "la neteja de l'espai públic amb accions per fomentar l'activitat artística amb la creació de murs on els creadors s'hi puguin expressar".

En relació a l'actuació en edificis privats, ERC assegura que, tal i com apunta la taula de treball, "hi ha possibilitats" de fer-hi alguna cosa. "Hem vist models d'alguns ajuntaments que permeten actuar en l'espai privat. Per a fer-ho cal impulsar una ordenança municipal per tal que els usos del paisatge siguin els correctes", ha afegit Roger.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits