malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Podem Malgrat de Mar
Societat

[26M Eleccions municipals] Podem Malgrat de Mar presenta el seu programa ‘centrat en les persones’

Els integrants de la candidatura de Podem Malgrat de Mar es van presentar públicament aquest diumenge, 19 de maig, en un acte a la Biblioteca La Cooperativa. L'alcaldable, Andrés Lorenzo, ha explicat que 'es tracta d' un grup heterogeni de persones, però totes vinculades a la lluita pels drets i la justícia social, per la igualtat de gènere, pel benestar animal i pel dret a l’educació, entre altres àmbits'.

El públic assistent, que omplia la sala de la biblioteca, va poder conèixer de primera mà algunes de les principals propostes del programa electoral. Entre aquestes propostes, Podem Malgrat de Mar defensa la importància de prioritzar les accions de govern partint de les necessitats de les persones, destacant les situacions de vulnerabilitat de les persones grans, d’assetjament sexual, la manca de resposta a l’alumnat amb espais insuficients o els beneficis per la salut i mobilitat d’un parc públic d’aparcaments tancats per a bicicletes.

També es va fer especial esment a la situació que pateixen els veïns i veïnes de l’eix Passada i Girona, pel gran volum de trànsit que hi ha en aquest carrer i 'la manca de resposta que fins ara han rebut per part del consistori'.Publicat:
21-05-2019 / 16:38:15
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits