malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Ciutadans Malgrat de Mar
Societat

[26M Eleccions Municipals] Ciutadans Malgrat vol contractar una auditoria externa per inspeccionar el procés de les obres del Passeig Marítim

Membres de la candidatura de Ciutadans Malgrat de Mar van fer una passejada veïnal dissabte amb representants de les entitats del Passeig Marítim i amb el diputat al Parlament de Catalunya, Sergio Sanz, per tractar el que consideren 'manca de transparència en el procés de les obres de la zona'.

Després de parlar amb veïns i comerciants, el candidat, Marc Khaledi, ha explicat que hi ha 'una queixa veïnal generalitzada'. El candidat taronja he explicat que “els veïns i comerciants consideren que la transparència en el procés de les obres del Passeig Marítim ha estat  insuficient. A més a més, per motius electorals, les obres han començat de forma precipitada i en plena època turística”.

Marc Khaledi es mostra convençut que “no ha sigut prudent la decisió del govern encapçalat per JXM començar les obres en plena època turística” i proposa millorar la transparència pública del procés de les obres del Passeig mitjançant “la contractació d’una Auditoria Externa que inspeccioni que el procés d’obres ha estat conforme a la legislació vigent, revisant els passos seguits, les empreses contractades i la documentació financera”.

Marc Khaledi no descarta la possibilitat d’elevar la problemàtica veïnal al Parlament de Catalunya mitjançant l’assistència del diputat Sergio Sanz.Publicat:
20-05-2019 / 13:59:18
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits