malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[26M Eleccions Municipals] Ciutadans Malgrat fa carpes informatives per parlar de seguretat

Ciutadans Malgrat de Mar ha organitzat aquest cap de setmana dues carpes informatives, una a les Peixateries Velles i una altra a la Plaça Càrdenas, amb l’objectiu de parlar amb els veïns de la manca de seguretat al municipi.

Marc Khaledi ha explicat que durant els darrers quatre anys de mandat, dos anys de govern del PSC i dos anys del quadripartit, el nivell de delinqüència ha augmentat al municipi. El candidat taronja ha explicat que “cada setmana observem com els robatoris al municipi augmenten. A més a més, ens preocupa que les dades oficials de la darrera Memòria Anual de la policia local mostrin un increment en més de un 12% dels robatoris amb força al domicili privat”.

Marc Khaledi Sánchez es mostra convençut que “Cs és l’únic partit que té la valentia de proposar mesures efectives per millorar la seguretat municipal i reduir els robatoris” i proposa augmentar la seguretat mitjançant la “creació d’un “Grup d’Intervenció Ràpida” (“GIR”) policial per actuar en situacions que necessitin d’una actuació urgent, com per exemple, robatoris, ocupacions il·legals, violència de gènere, micro-comercialització de drogues i grafits”.

Sobre els pròxims actes al municipi, Marc ha anunciat que preveuen fer un passeig ciutadà amb veïns el pròxim dissabte per conèixer la problemàtica real del Passeig Marítim.Publicat:
13-05-2019 / 12:33:40
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits