malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[26M Eleccions Municipals] Els veïns de Malgrat Nord mostren la seva inquietud per la falta de neteja i l'incivisme, entre altres, al debat organitzat per la mateixa entitat

Una setantena de persones han participat aquest dissabte al debat electoral organitzat per l’Associació de Veïns de Llevant. L’activitat, que permès als assistents apropar les seves preocupacions als representants dels sis partits que n’han pres part, ha durat dues hores i s’ha celebrat al Centre Cívic La Immaculada. El debat ha estat conduït per Albert Serrano, de elmalgratenc.cat.

Han intervingut al debat els caps de llista Enric Zaldo, de la CUP, Jofre Serret per Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou, Carmem Ponsa, de Junts per Malgrat, Ramir Roger, per Esquerra Republicana de Catalunya, i Andrés Lorenzo de Podem Malgrat. Óscar Fernández, número 2 del PP, ha estat el representant d’aquesta formació.

El Partit dels Socialistes de Catalunya i Ciutadans no han assistit al debat ja que, segons els organitzadors, n’havien declinat la invitació.

Els temes que s’han tractat al debat han estat la remodelació de la plaça de Fèlix Cardona i les propostes que els partits polítics tenen per a dur a terme tant al barri com al poble en general.

En aquest sentit, tots han coincidit en què cal resoldre les problemàtiques que plantegen els veïns conjuntament amb ells. Bàsicament, els veïns i veïnes han mostrat inquietud per la neteja, la salubritat dels carrers, les conductes incíviques, la seguretat i la mobilitat a peu.

Els partits polítics també han destacat la necessitat de dinamitzar el comerç de la zona, millorar els edificis vells, recuperar espais com la Immaculada per als veïns i millorar serveis i la mobilitat. També s’ha remarcat que cal actuar per fomentar el civisme. Un altre dels punts que s’ha posat en valor ha estat el fet que el barri formi part de Malgrat de Mar. En aquesta línia, s’ha apuntat que cal treballar per evitar part de l’estigmatisme social que implica el fet de tractar-lo de manera separada.Publicat:
13-05-2019 / 12:00:32
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits