malgratcomunicacio.cat

En directe

Cartell
Societat

El candidat de Junts per Catalunya – Malgrat Ens Mou presenta demà divendres el llibre Què pensa Jofre Serret?

El candidat de Junts per Catalunya – Malgrat Ens Mou presenta demà divendres el llibre Què pensa Jofre Serret? escrit juntament amb la periodista Teresa Márquez i publicat per l’editorial Scribo.

Què pensa Jofre Serret? reprodueix en format d’entrevista tant la conversa mantinguda pel candidat de Malgrat Ens Mou amb la periodista Teresa Márquez com un recull de vivències personals, visió política i propostes per Malgrat de Mar que permeten conèixer de més a prop la vessant més humana i personal del candidat.

El llibre està dividit en cinc capítols que posen èmfasi en aquests aspectes. Els dos primers, Qui és per mi Jofre Serret i 10 coses que no sabies de Jofre Serret estan centrats en els escrits d’amics i companys que apropen al Jofre que ells coneixen.

L’entrevista arrenca amb una part personal que parla dels orígens, la família, la parella i els amics, i que dona pas a una segona part més política. Al darrer capítol Un nou model per Malgrat, Serret aprofundeix en la seva visió d’un Malgrat de futur i dibuixa els eixos principals del seu projecte i propostes pel present i el futur.

La presentació d’aquest llibre serà demà divendres a partir de dos quarts de nou a la Biblioteca La Cooperativa. Jofre Serret estarà acompanyat per Teresa Márquez i pel periodista de Catalunya Ràdio, Francesc Soler.Publicat:
09-05-2019 / 14:18:21
Actualitzat:
10-05-2019 / 11:14:20

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits