malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L'Associació de Veïns Llevant organitza un debat-col·loqui amb motiu de les eleccions del proper 26 de maig

L'Associació de Veïns Llevant organitza per aquest proper dissabte un debat electoral amb motiu de les eleccions municipals del proper 26 de maig. L'objectiu principal és conèixer quines són les propostes dels partits locals per dinamitzar i millorar el barri. A més, els seus representants també tindran l'oportunitat de resoldre les qüestions que els plantegin els veïns i veïns que assisteixin de públic.Publicat:
08-05-2019 / 16:03:27
Actualitzat:
10-05-2019 / 08:36:20

Segons expliquen des de l'entitat convocant, la voluntat és defugir del format habitual dels debats electorals. En aquest sentit, es pretén que l'acte es desenvolupi de manera distesa i amena. Serà el moderador qui donarà el torn de paraula i vetllarà perquè tant els representants polítics com el públic facin intervencions equitatives.

Els partits que han confirmat la seva assistèncai són Junts per Malgrat, ERC, JxCat-Malgrat ens Mou, la CUP, el PP i Podem Malgrat. El PSC ha declinat la invitació a participar del debat i Ciutadans al·lega motius d'agenda per no assistir.

El debat-col·loqui electoral es farà aquest dissabte a les 11 del matí a la sala gran del Centre Cívic La Immaculada, al carrer Doctor Marañón 13-15 i tindrà una durada d'entre 60 i 90 minuts. Hi haurà tres blocs: la remodelació de la plaça Fèlix Cardona, propostes de dinamització del barri Malgrat Nord i el projecte global per a Malgrat de Mar. Un debat que és obert a tota la ciutadania.

Recordem que el següent debat serà el que organitzi Ona Malgrat el dijous 23 de maig a les 20:15 al pati de l'Arxiu Municipal.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits