malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] El govern de Malgrat de Mar farà un estudi topogràfic de la plaça Fèlix Cardona

L'Ajuntament presentarà la proposta de millora de la plaça de Fèlix Cardona del barri de Malgrat de Nord després de les eleccions municipals del 26 de maig. Entre els comicis i el 15 de juny, es presentarà públicament a les veïnes i veïns la proposta de remodelació de la plaça, que recollirà les idees i millores aportades i votades en el procés de participació ciutadana, que es va dur a terme entre febrer i març.

L'Ajuntament posa fil a l'agulla al projecte de millora de la plaça de Fèlix Cardona i ara encarregarà un estudi topogràfic de la plaça. Amb aquest estudi topogràfic es començarà a redactar el projecte de remodelació que recollirà les propostes fetes i votades per les veïnes i veïns de Malgrat Nord que van prendre part en el procés participatiu. 

Dels resultats obtinguts es desprèn que el veïnat ha preferit l’activitat de descans per a la plaça, seguida de les zones de jocs infantils i per últim les zones de passeig. Els resultats d’aquesta priorització sumats als del taller de debat indiquen que l’escenari de futur sorgit del procés participatiu és que els participants volen que la plaça de Fèlix Cardona sigui una plaça dedicada majoritàriament al descans i als jocs infantils orientada també a l’activitat de passeig. A més, es retirarà la pedra que hi ha a la plaça.Publicat:
07-05-2019 / 13:24:48
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits