malgratcomunicacio.cat

En directe

Moment de la presentació de la candidatura de JXM
Societat

[ÀUDIO] Carme Ponsa reivindica la "política de proximitat que dona oportunitats a tothom" durant la presentació del seu equip per a les eleccions municipals del dia 26

La candidatura de Junts per Malgrat (JXM), que lidera Carme Ponsa, ha escollit la sala Joaquim Garriga de l’Arxiu Municipal per fer l’acte de presentació de tots els seus membres.

Amb una fotografia de La Pilona i els colors blaus il·luminant la sala, Carme Ponsa va anar presentant aquest passat divendres al vespre a tots i cadascun dels membres de la llista electoral amb la qual concorrerà als comicis municipals del proper 26 de maig. Recordem que els primers llocs de la llista estan ocupats per Miquel Àngel Ruiz, Carles Jiménez -presentador de l'acte-, Mireia Castellà i com a quatre Carmen Cernicharo.

Ponsa va explicar a Ona Malgrat que la fotografia de la Pilona i els tons blaus servien per recordar el mar ja que, deia, “Malgrat viu de cara al mar”. Davant una sala plena , Ponsa va fer balanç d’alguns dels projectes i accions que han dut a terme aquests dos últims anys al capdavant del govern quadripartit.

La candidata de Junts per Malgrat va parlar del seu equip com “un grup de persones molt divers, gent que s’estima Malgrat de Mar i que tenen moltes idees per millorar el poble”. De fet, deia Ponsa, és una ampliació de l’anterior equip de Junts per Malgrat.

Carme Ponsa va reivindicar la política de proximitat per donar oportunitats a tothom, per aconseguir, deia, un poble cohesionat, modern i innovador però a la vegada respectuós amb les tradicions i la seva història.

D’altra banda, Junts per Malgrat ha instal·lat aquest dissabte i diumenge carpes informatives a l’avinguda Mediterrània i a la plaça de l’Església per explicar els ciutadans el seu projecte polític per als propers 4 anys.Publicat:
06-05-2019 / 11:15:00
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits