malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[VÍDEO] L'obertura de l'avinguda Mediterrània ja és una realitat

L’avinguda de la Mediterrània s’ha obert aquest migdia. Les obres, que van començar a finals de l’any passat, han suposat el tancament de l’aparcament de davant el cementiri i de l’espai per a gossos.

El projecte ha consistit en urbanitzar els terrenys que hi ha des del cementiri municipal fins al carrer de Sant Elm. El projecte ha afectat una superfície de prop de 9 mil metres quadrats, propietat de l’Ajuntament de Malgrat de Mar. L’avinguda s’ha prolongat 225 metres. S’ha creat un tram de vial amb doble carril de circulació de vehicles, com l’altre, amb una calçada de 3,20 metres cada una. A més, té dues zones d’aparcament, una a cada costat, de 2,70 metres.

La prolongació de l’avinguda de la Mediterrània inclou una mitgera central de gespa d’un metre i mig per separar els dos sentits de la circulació. Les dues voreres són amples: una supera els sis metres i l’altra, els 4. El nou tram té, a més, un carril bici, al costat on hi ha el camp municipal d’esports i el cementiri municipal.

Aquesta obra d’obertura ha comportat també la prolongació dels carrers de Sant Elm i del Caporal Fradera. El projecte ha inclòs, a més, la creació d’una petita zona verda a tocar amb el carrer de Caporal Fradera.

Les obres d’obertura de l’avinguda de la Mediterrània han tingut un cost de més d’1 milió 200 mil euros i les ha dut a terme l’empresa COPCISA.

L’obertura de l’avinguda de la Mediterrània fins al carrer de Sant Elm és un punt clau per a la mobilitat del municipi. El pla de mobilitat, redactat l’any 1998, ha preveia que calia allargar l’avinguda de la Mediterrània i que aquesta fos una important anella de circumval·lació del municipi. El nou pla, de 2017, torna a apostar per l’obertura d’aquesta avinguda fins al carrer de Sant EPublicat:
30-04-2019 / 14:00:32
Actualitzat:
30-04-2019 / 14:25:23

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits