malgratcomunicacio.cat

En directe

La candidatura d'ERC damunt l'escenari en l'acte de precampanya de dissabte

ERC proposa la construcció d'un centre cultural nou amb una capacitat per a 400 persones

La secció local d'ERC ha celebrat aquest dissabte acte de precampanya al pati de l'Arxiu Municipal. A banda de presentar públicament les persones que formen part de la llista republicana, el partit també va donar a conèixer algunes de les propostes que inclourà al seu programa electoral. La construcció d'un centre cultural nou amb una capacitat mínima per a 400 persones és un dels pilars forts de la proposta republicana.Publicat:
15-04-2019 / 11:45:12
Actualitzat:
15-04-2019 / 12:25:15

"Que la gent del municipi pugui gaudir de les arts escèniques, del teatre, de la música i de tot el que convingui perquè el veiem com un espai que tingui una funcionalitat. No serà amb massa luxe de detalls, però creiem que ha de ser funcional". Així va expressar dissabte a la tarda l'alcaldable republicà Ramir Roger quin seria el "projecte estrella" que ERC es compromet a desenvolupar en els propers quatre anys de mandat si governa. Roger va assegurar que tot i que "la despesa municipal ha de ser austera, els equipaments han d'estar ben dotats" i veu factible la construcció d'un centre cultural nou en el transcurs del pròxim mandat.

A banda d'aquest equipament cultural, ERC també vol potenciar l'activació del comerç local i millorar les infraestructures i els serveis d'il·luminació i neteja de places i carrers; protegir els principals espais d'alt valor paisatgístic, turístic i ecològic del poble per a garantir-ne un creixement sostenible; preservar el patrimoni local amb l'adquisició d'edificis d'alt interès històric per a convertir-los en espais d'ús general i múltiple; impulsar mesures per a l'accés a un habitatge digne reaprofitant els habitatges buits d'entitats financeres i potenciant acords amb diferents usuaris privats; treballar per netejar pintades i grafits i generar espais específics perquè els malgratencs s'expressin lliurement; crear àrees d'esbarjo per a gossos i mascotes a l'interior del municipi i a les platges; impuulsar un pla educatiu d'entorn i posar en marxa un centre obert; fomentar la pràctica esportiva obrir els patis de les escoles públiques; i crear un projecte integral de distribució d'espais lúdics, esportius i serveis per a la platja de Malgrat de Mar.

L'acte de precampanya de dissabte va servir a ERC per presentar públicament les persones que formen la candidatura republicana per a les eleccions municipals del 26 de maig. Segueixen a Ramir Roger, Ester Martínez, Joaquim Albert, Maria Àngels Casadellà, Vicens Salichs, Fina Bernal, Jordi Masats, Mireia Puigvert, Quim Santarén, Esther Morales, Antoni Latorre, Núria Aulet, Enric Ponsa, Montse Verduna, Joan Vidal, Teresa Verdaguer i Ricard Núñez.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits