malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L'Ajuntament de Malgrat de Mar celebra demà dijous el ple ordinari d'abril

El ple ordinari de l'Ajuntament de Malgrat de Mar corresponent al mes d'abril té setze punts a l'ordre del dia. Entre aquests punts destaca la ratificació de la modificació dels Estatuts del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme. També és previst que s'aprovi inicialment la modificació puntual del POUM per canviar la distribució d'usos del sector PP7 de la zona escultor Clarà. També en matèria urbanística, el Ple aprovarà provisionalment la modificació del POUM per al reajust de sistemes públics a l'àmbit del CAP Josep Torner i Fors.

En el decurs del Ple ordinari d'aquest mes d'abril també s'aprovarà el Pla d'Igualtat intern de l'Ajuntament de Malgrat de Mar. Un altre pla que també s'aprovarà és el Pla local de Joventut per als anys 2019-2022.

La sessió ordinària del mes d'abril també contempla aprovar inicialment el reglament regulador de l'ús dels edificis i les instal·lacions dels centres educatius públics d'educació infantil de segon cicle i d'educació primària de titularitat municipal.

A l'apartat de mocions, la CUP presenta una per instar la redacció d'un protocol d'actuacions contra les actituds, agressions o comportaments masclistes amb comportament de gènere en espais públics de Malgrat de Mar.

Per últim, destaca també l'aprovació de les bases reguladores per a l'atorgament de subvencions a projectes de Solidaritat i Cooperació.Publicat:
10-04-2019 / 17:24:05
Actualitzat:
10-04-2019 / 17:59:50

El Ple ordinari del mes d'abril de l'Ajuntament de Malgrat de Mar el podreu seguir en directe a través del 107.4FM, a malgratcomunicacio.cat i a través del mòbil amb l'app d'Ona Malgrat a partir de les 19H.
 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits