malgratcomunicacio.cat

En directe

El Joc de la Barretina Vermella s'allargarà fins el 9 d'agost

28 establiments del poble participen al "Joc de la Barretina Vermella"

La iniciativa, organitzada per la Societat Cultural i Recreativa La Barretina Vermella, persegueix un doble objectiu: d'una banda, promoure el coneixement del poble i, de l'altra, descobrir els comerços locals als seus participants. L'Arxiu Municipal i la biblioteca La Cooperativa també s'han adherit a la proposta.Publicat:
11-02-2014 / 14:08:18
Actualitzat:
11-02-2014 / 14:55:18

Els concursants que participen al Joc de la Barretina Vermella trobaran cada setmana tres preguntes relacionades amb el poble en un establiment diferent que hauran de respondre. Des del primer dia, es lliura a cada participant un full amb tres qüestions i el nom del comerç on s'ha de portar i bescanviar pel següent.

El joc, que s'ha posat en marxa aquest mes de febrer, acabarà el 9 d'agost. Els guanyadors, que seran aquells concursants que més preguntes hagin encertat, prendran part en una final que es programarà dins dels actes de la Festa Major de Sant Roc d'enguany.

La Societat Cultural i Recreativa La Barretina Vermella ha posat en marxa el grup de Facebook El Joc de la Barretina Vermella que recull tota l'activitat relacionada amb la iniciativa.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits