malgratcomunicacio.cat

El Centre Cívic rep més de 16.100 visites durant el seu primer any de funcionament

El Centre Cívic va celebrar ahir 10 de febrer el seu primer aniversari. Ara fa un any, l'alcaldessa, Conxita Campoy, i el conseller de la Generalitat, Santi Vila, inauguraven aquest nou equipament amb l'objectiu de ser un centre cultural i de lleure de referència, utilitzant l'art com a pretext per a la dinamització social. Durant aquests primers mesos, el Centre Cívic, construït dins el projecte de Llei de Barris, ha rebut més de 16.100 visites. Publicat:
11-02-2014 / 10:43:12
Actualitzat:
11-02-2014 / 13:43:08

El Centre Cívic  va ser la principal reivindicació dels veïns i veïnes de La Verneda i El Castell en el procés participatiu que va donar formar al projecte de la Llei de Barris. El projecte de transformació de l'antiga Escola Taller del carrer del Segre en Centre Cívic va sorgir de la necessitat de crear un punt de trobada per dinamitzar la vida associativa, la participació ciutadana i la realització d'activitats en aquests barris. D'aquesta manera, l'equipament va ser pensat per donar protagonisme a la ciutadania i al teixit associatiu, adreçant-se principalment als joves i a la gent gran, amb la voluntat de crear connexions intergeneracionals i intercanvis d'experiències.

Segons dades facilitades pel Centre Cívic, des de la seva inauguració -el 10 de febrer de 2013- fins a final de desembre passat, l'equipament va registrar 16.101 visites tant per als serveis d'habitatge, pla de barris, Joventut, activitats programades o lliures, o bé esdeveniments, reunions o actes. Entre les activitats destacades hi ha les de l'estiu amb el curs de monitors, taller de dansa per a persones amb discapacitat intel·lectual i d'altres com xerrades, entre altres. Pel que fa a la tardor passada, es van fer 32 activitats programades, a més, de xerrades i actes. Per a aquests mesos d'hivern, s'han programat 47 activitats i tallers, a més, d'altres activitats, xerrades i actes. 

Pel que fa al Buc d'Assaig, 700 persones n'han fet ús durant aquests primers mesos de funcionament. Actualment, aquest servei és utilitzat de manera estable per 12 grups, entre ells la colla de Diables Ratpenatsinfernals i el grup dels Batuchics. Pel que fa al servei de Telecentre, que es va traslladar des de la Immaculada fins al Centre Cívic, de març a desembre de 2013 2.467 persones han fet ús de les instal·lacions. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits