malgratcomunicacio.cat

En directe

Ramir Roger als estudis d'Ona Malgrat
Societat

[└UDIO] Ramir Roger respon a Ciutadans que amb 1.487 euros anuals de la quota a l'AMI "es poden introduir poques millores de seguretat o serveis socials"

El regidor de Serveis Econ˛mics de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Ramir Roger, ha respost la campanya de recollida de signatures de Ciutadans contra les assignacions del pressupost p˙blic a entitats independentistes com l’Associaciˇ de Municipis per la IndependŔncia, l’AMI.

Ramir Roger considera un gest d’honestedat que l’Ajuntament faci front a la quota de l’AMI o de qualsevol de les quotes de les associacions a les quals el consistori estigui adherit. Segons ell, abans l’Ajuntament estava adherit per˛ no feia el pagament.

El regidor de Serveis Econ˛mics ha explicat que l’Ajuntament de Malgrat de Mar paga 1.487 euros a l’any per estar adherit a l’AMI i que amb aix˛ “poques millores es poden introduir en l’Ómbit social i de seguretat”. Ramir Roger creu que els ve´ns i ve´nes de Malgrat de Mar han de conŔixer aquesta situaciˇ per poder posar en context la recollida de signatures de Ciutadans.

Recordem que Ciutadans Malgrat ha instalĚlat carpes de recollida de signatures per diferents punts del municipi al llarg dels ˙ltims dos caps de setmana que posteriorment lliurarÓ al consistori per tal que no es facin pagaments de quotes a entitats independentistes.Publicat:
18-03-2019 / 14:28:44
Actualitzat:
19-03-2019 / 10:06:35

Galeria d'Óudios

NotÝcies

Totes les notÝcies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

RÓdio a la carta Programes Contacte

MLGVisiˇ

Xarxes Socials

ButlletÝ

Qui som

CrŔdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - AvÝs legal - CrŔdits