malgratcomunicacio.cat

En directe


El PSC aposta per continuar donant suport a la gent gran

Més d'un centenar de persones han participat aquest dissabte a l'acte que el PSC ha organitzat a Can Campassol per posar sobre la taula els reptes de la gent gran. La proposta ha comptat amb la presència de l'alcaldable socialista Joan Mercader i del diputat al Parlament de Catalunya Raúl Moreno.Publicat:
18-03-2019 / 08:38:43
Actualitzat:
18-03-2019 / 10:30:05

Joan Mercader ha defensat la necessitat de posar sobre la taula els reptes als quals ha de fer front la gent gran en un moment en què hi ha més d'un 20% de la població amb més de 65 anys. Mercader ha assegurat que el PSC reprendrà projectes com ara les activitats al Centre Cívic o la millora de l'accessibilitat al poble que, segons ell, "l'actual govern ha congelat o, fins i tot, ha tirat enrere". "És imprescindible aquest acte, no només per fer les nostres propostes, sinó també per escoltar la gent gran", ha afegit Mercader.

Per la seva banda, el diputat socialista Raúl Moreno ha fet referència, com a reptes que s'han d'encarar, a l'envelliment de la població, la millora de la llei de la dependència, lluitar contra els maltractaments de la gent gran i la solitud, entre d'altres. Moreno assegura que des d'un ajuntament es poden dur a terme actuacions per fer front a aquests reptes com, per exemple, "complementar els serveis d'atenció domiciliària amb altres serveis adjunts, oferir tota l'activitat esportiva i cultural de la ciutat a la gent gran amb descomptes, redactar projectes radar per detectar la gent que viu sola, fer rutes de salut o fer projectes d'envelliment actiu". El diputat socialista ha assegurat que Joan Mercader "representa molt aquests valors socialistes".

Després de l'acte d'aquest cap de setmana, el PSC té previst trobar-se cada setmana amb els veïns i veïnes dels diferents barris de Malgrat de Mar per recollir propostes dels ciutadans que després serviran per acabar de perfilar el programa electoral socialista per a les eleccions municipals del 26 de maig.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits