malgratcomunicacio.cat

En directe

Carme Ponsa va estar acompanyada per Bea Talegón aquest dissabte
Societat

Carme Ponsa reivindica el valor de la 'proximitat' durant la seva presentació com a candidata de Junts per Malgrat

Carme Ponsa s'ha reivindicat "com una alcaldessa propera als ciutadans" durant l'acte de la seva presentació com a cap de llista de Junts per Malgrat celebrat aquest dissabte a l'Arxiu Municipal. Acompanyada per l'advocada i periodista Bea Talegón, Ponsa ha explicat que sobretot li agrada "sortir al carrer, trepitjar tot el poble, parlar i escoltar la gent". A més, ha afegit que des que és alcaldessa, quan va pel carrer va mirant tot allò que no està bé i ho anota per poder arreglar-ho. Davant una sala d'actes de l'Arxiu Municipal plena, Ponsa ha destacat que ja pràcticament s'han acomplert els 10 acords de govern que JXM va subscriure amb els altres partits que formen el govern de Malgrat com són ERC, el PDeCAT i la CUP. Per a ella, dos projectes importants que ja estan en marxa són la construcció de la Pista Polivalent al costat del Camp Municipal d'Esports i el Projecte de Reforma i Rehabilitació del Passeig Marítim. Dues obres que, segons Ponsa, seran una realitat durant el proper mandat. 

Carme Ponsa ha animat els ciutadans a fer-li arribar les propostes que considerin importants per millorar Malgrat de Mar i que pugin ser susceptibles per incloure al programa electoral de Junts per Malgrat.

UNA CONVIDADA MEDIÀTICA

Bea Talegón, coneguda per participar en diferents espais de debat de TV3 i altres televisions, ha volgut donar suport a la candidata de Junts per Malgrat perquè, segons ella, el que representa Carme Ponsa i moltes altres dones és un esforç suplementari. Són, segons Talegón, "dones, mares i treballadores que ja tenen la seva pròpia feina però que volen complicar-se la vida i dedicar-se a la vida pública, al servei públic, i a això s'ha de donar suport, sempre".

Bea Talegón també considera important que hi hagi partits locals independents com JXM perquè, segons ella, "els partits polítics tradicionals s'han esgotat. Són partits com el PSOE, el PP i Ciutadans que estan més al servei dels grans fils que els mouen que no pas de la ciutadania".

Talegón ha fet també un repàs sobre com es veu el conflicte català a la resta de l'Estat. Segons ella, "hi ha molta manipulació i distorsió  als mitjans de comunicació espanyols sobre el Procés".

La presentació de Carme Ponsa s'ha fet en format entrevista i han assistit unes 180 persones, segons fonts de Junts per Malgrat. Publicat:
11-03-2019 / 11:00:00
Actualitzat:
11-03-2019 / 12:38:19

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits