malgratcomunicacio.cat

En directe

Cristina Sánchez Miret aquest dimarts a la Biblioteca La Cooperativa
Societat

[ÀUDIO] Una conferència de la sociòloga Cristina Sánchez Miret centra els actes del Dia Internacional de les Dones a Malgrat de Mar

La regidoria d'Igualtat de Malgrat de Mar ha programat diversos actes per commemorar demà divendres el 8 de març. Una conferència a càrrec de la sociòloga Cristina Sánchez centrarà els actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones a Malgrat de Mar. La regidoria d’Igualtat ha programat la conferència Petites violències diàries que amaguen la igualtat. La xerrada tindrà lloc demà a les 10 del matí a la sala de plens de l’Ajuntament.

Després de la conferència, a les 12 del migdia, es farà la lectura del manifest institucional davant l’edifici de l’Ajuntament en què es posarà de manifest 'la reivindicació del feminisme des de la diversitat i la sororitat per tal de reclamar l'eliminació de la bretxa salarial, la dignificació dels treballs de cura i el respecte dels drets sexuals i reproductius davant l'ofensiva dels moviments reaccionaris antielecció', tal i com explica el regidor d'Igualtat, Jofre Serret. 

Finalment, a partir de les sis de la tarda, a més, la façana de l’edifici consistorial s’il·luminarà de color lila.Publicat:
07-03-2019 / 17:19:00
Actualitzat:
07-03-2019 / 18:05:45

Els col·lectius feministes d’arreu de l’estat espanyol han preparat una jornada de vaga i mobilització multitudinària per aquest 8 de març per a reivindicar el treball femení i lluitar contra l’escletxa salarial, que avui encara és del 23%.

A banda de l’escletxa salarial existent entre homes i dones, la vaga d’aquest divendres també vol denunciar la feminització de la pobresa. També servirà per denunciar la violència masclista.

El sindicat UGT ha convocat una vaga general d’almenys dues hores per torn, amb una cobertura de 24 hores. Comissions Obreres repetirà el format de l’any passat i, per tant, anuncia aturades parcials de dues hores per torn. Aquestes dues hores equivalen al temps que les dones treballen cada dia gratuïtament si es pensa en la diferència salarial de mitjana respecte dels homes.

Han convocat vaga general de tota una jornada sindicats com ara Intersindical Valenciana, Intersindical – CSC, CNT, IAC, CGT, SEPC, USTEC i COS.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits