malgratcomunicacio.cat

En directe

Desnonament
Societat

[CRÒNICA] L'àrea d'Acció Social i la PAH aconsegueixen l'ajornament d'un desnonament del carrer del castell

Una trentena de persones de la plataforma d’Afectats per la Hipoteca s’han concentrat a les portes de l' habitatge d’una família malgratenca que aquest matí havia de ser desnonada. Finalment, s'ha aconseguit ajornar aquest desnonament  durant un mes.Publicat:
07-03-2019 / 15:01:27
Actualitzat:
07-03-2019 / 18:14:53

Segons Jofre Serret, 'des de la regidoria d'Acció Social s'ha de fer front, com a mínim, a un desnonament setmanal i procurem fer-ho sempre sota el mateix esforç perquè les famílies afectades no perdin el seu habitatge o, com a mínim, siguin reubicades dignament'.

En aquest cas, segons Serret, s’ha aconseguit l’ajornament d’un mes més amb l’objectiu de trobar una reubicació idònia per la família. Es tracta d'un cas especial degut a la mobilitat reduïda i les condicions en les que viuen actualment.

Emma Torres, portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca ha participat, juntament amb una trentena de persones més, a una concentració davant l'habitatge per donar seu suport a la família.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca ha defensat que la família pugui seguir vivint a l’habitatge pagant un lloguer fins el moment previ a l’esfondrament de l’edifici tal com tenen previst els propietaris.  

La família agraeix l’esforç realitzat per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i l’ajuntament de Malgrat de Mar i espera poder trobar una solució amb l’ajuda de tots.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits