malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] 'Trenca el silenci', campanya de prevenció de l'abús sexual dels infants i joves impulsada per Maristes Catalunya

'Trenca el silenci'. Aquest és el títol de la campanya de prevenció de l’abús sexual dels infants i joves que promouen els Maristes.

L’Escola Maristes – Sant Pere Chanel ha fet arribar a les famílies informació sobre què poden fer els pares per prevenir l’abús sexuals a menors. A través d'uns díptics, el centre educatiu explica l'organigrama per a la protecció dels infants i els diferents actors que hi entren en joc a l'hora de detectar un posssible cas d'abús sexual; ja sigui el propi infant, la família o qualsevol persona adulta que no sigui del centre. Hem parlat amb la directora del centre, Maria Antònia Pelegrín.Publicat:
06-03-2019 / 16:07:05
Actualitzat:
06-03-2019 / 16:31:53

Segons informen des de Maristes Catalunya, 'Trenca el silenci' té un doble objectiu: per una banda, sensibilitzar tota la comunitat educativa sobre l’abús sexual dels infants i joves i, per una altra banda, informar sobre els mecanismes que hi ha actualment a les obres educatives per a la detecció, intervenció i denúncia d’aquest tipus de situacions.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits