malgratcomunicacio.cat

En directe


Malgrat de Mar repeteix a la fira de turisme ITB de Berlín

Malgrat de Mar estarà present a la fira de turisme ITB de Berlín que es posa en marxa aquest dimecres i que s’allargarà fins diumenge. Personal tècnic de l’Ajuntament promocionarà el poble des del mostrador de la Diputació de Barcelona, que s’ha muntat dins de l’estand de Turisme de Catalunya.Publicat:
05-03-2019 / 09:11:26
Actualitzat:
05-03-2019 / 09:20:38

La ITB Berlín està considerada com una de les fires de turisme més importants a nivell internacional. S’adreça als agents i professionals del sector durant la setmana i al públic final al cap de setmana.

Ester Gil, tècnica de Desenvolupament Econòmic i Promoció del Municipi, ha destacat que la de Berlín “és una de les fires més grans d’Europa on tot el món hi és exposat”. “El turista alemany és un turista molt fidel; ens coneix i torna a repetir si se sent molt a gust. Ve atret pel sol i les bones temperatures, però és molt agraït amb el tracte rebut aquí”, ha detallat Gil.

A banda de viatjar ara a Berlín, Malgrat de Mar també participarà al primer RoadShow Benelux, que ha organitzat la Diputació de Barcelona pel mes de maig.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits