malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] El regidor de Participació, Ramir Roger, respon les crítiques de Podem sobre el procés participatiu de la plaça Fèlix Cardona

Ramir Roger considera positiu que hi hagi visions diferents sobre els processos participatius que impulsa l'Ajuntament de Malgrat de Mar. Tot i això, recorda que des del consistori malgratenc es fan processos que són homologables als que es fan en altres municipis. 'El procés participatiu per a la remodelació de la plaça Fèlix Cardona compleix totes les garanties del Reglament de Participació Ciutadana, com per exemple, que els veïns i veïnes tinguin 20 dies per fer les propostes que considerin oportunes', ha dit Roger.

Ramir Roger ha explicat que el procés participatiu de la plaça Fèlix Cardona és una continuació dels processos que s'han fet, per exemple, per fer les noves voreres del carrer del Carme i Blanch o la remodelació de les places de Catalunya i Ca l'Arnau.

Segons ell, molts veïns els agraeixen les actuacions perquè s'han resolt mancances que hi havia a la població.

En quant a les declaracions del líder de Podem a Malgrat de Mar, el regidor de Participació Ciutadana accepta "la crítica ciutadana" tot i que considera que a la trobada informativa del 20 de febrer Andrés Lorenzo "va faltar a la veritat i les formes no van ser les més adeqüades".

Ramir Roger considera que la vintena de persones que van assistir a títol individual a la xerrada informativa 'potser no tornen a venir després de veure l'episodi del dia 20'.Publicat:
04-03-2019 / 15:53:50
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Ramir Roger ha recordat que el proper 20 de març es farà la segona fase del procés participatiu de la remodelació de la plaça Fèlix Cardona amb un taller. De moment, 1600 persones de la zona han rebut informació i seran les qui decideixin com es farà aquesta remodelació.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits