malgratcomunicacio.cat

En directe

Núria Tomàs i Pep Boix

Els premis Enderrock també bufaran avui la bombolla per les malalties minoritàries

La campanya d'origen malgratenc Bufa la bombolla serà present a la gala dels Premis Enderrock, que tindrà lloc avui a l'Auditori de Girona a les 20:45h. Els seus creadors, la Núria Tomàs i en Pep Boix, pares d'una nena que pateix una malaltia minoritària, faran bufar bombolles als artistes que hi assistiran. Tot plegat, per commemorar, avui 28 de febrer, el Dia Mundial de les Malaties Minoritàries.Publicat:
28-02-2019 / 10:24:07
Actualitzat:
28-02-2019 / 11:51:20

La Martina, la filla de la Núria Tomàs i en Pep Boix, pateix immunodeficència primària. És el que, popularment, es coneix com a nena bombolla perquè ha d'estar protegida de possibles infeccions i contagis. Els seus pares van impulsar una campanya solidària l'any 2017 que té per nom Bufa la bombolla. Van començar venent pots de bombolles a familiars, amics i entitats. La iniciativa ha crescut gràcies al suport de la Barcelona PID Foundation i a l'Institut de Recerca Vall d'Hebron, i ara la cooperativa Abacus s'hi ha sumat.

Avui, 28 de febrer, es commemora el Dia Mundial de les Malalties Minoritàries. Núria Tomàs ha explicat que cal donar visibilitat a aquest tipus de malalties. "Cal recaptar recursos per la investigació i recerca perquè el fet de ser malalties minoritàries també s'hi destinen menys diners", ha detallat Tomàs.

La campanya Bufa la bombolla serà avui present a la gala dels Premis Enderrock. La Núria i en Pep faran bufar bombolles als artistes que assistiran a l'acte, que tindrà lloc a l'Auditori de Girona a partir de les 20:45h. Poden trobar més informació sobre la campanya a la web i a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits