malgratcomunicacio.cat

En directe


Cardiòlegs i metges de família de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva debatran sobre la coordinació entre l'Atenció Primària i els especialistes

Més de 300 professionals del Barcelonès Nord i el Maresme es trobaran el proper 14 de març al congrés científic Cardioconnect, que tindrà lloc a Badalona. La proposta té com a principal objectiu millorar i optimitzar la coordinació professional entre l'especialista i el metge de família en l'àmbit de la cardiologia. El congrés també els servirà per parlar sobre les cardiopaties i dels nous avenços que hi ha hagut en els tractaments.Publicat:
26-02-2019 / 10:27:43
Actualitzat:
26-02-2019 / 10:47:49

Entre les ponències que s'han programat en el marc del congrés Cardioconnect hi ha les del doctor Miquel Espriu, metge adjunt de cardiologia de l'Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella, i la de l'infermera de l'hospital Margarita Crespo.

La doctora Susana Curós, directora del CAP de Calella i presidenta de la filial del Maresme de l'Acadèmia de les Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, forma part del comitè organitzador. Curós ha explicat que el congrés sorgeix "dels mateixos especialistes de cardiologia de la zona". "Van veure que hi havia una mancança en la coordinació entre els metges de la família amb els especialistes dels hospitals", ha afegit la doctora.

Cardioconnect ha estat organitzat conjuntament pels professionals i la consultora científica Et al. Pharma i pretén converitr-se en un esdeveniment de qualitat clínica i científica, i en un referent de la zona sanitària Barcelonès Nord i Maresme. La trobada compta amb el suport institucional i científic de l'Institut Català de la Salut, la Societat Catalana de Cardiologia, Badalona Serveis Assistencials, la filial del Maresme de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, l'Hospital l'Esperit Sant, el Col·legi de Metges de Barcelona, la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, l'Hospital Germans Trias i Pujol i el Consorci Sanitari del Maresme.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits