malgratcomunicacio.cat

En directe

Membres de la PAH van assistir ahir al ple

El ple ha aprovat la moció per a la sanció dels pisos buits

El ple de l'Ajuntament ha aprovat aquest dijous per unanimitat la moció per a la sanció dels immobles que estan desocupats de manera permanent i que són propietat d'entitats financeres i d'altres grans empreses. Alguns membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca van assistir a la sala de plens.


Publicat:
07-02-2014 / 11:25:06
Actualitzat:
07-02-2014 / 11:58:48

Les dues regidores del Partit Popular també van donar suport a la proposta que havien presentat de manera conjunta els grups polítics municipals de Convergència i Unió, Esquerra Republicana de Catalunya i Iniciativa per Catalunya - Els Verds - Esquerra Unida i Alternativa. Alguns membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, que ahir van assistir al ple, havien demanat a les populars Ana Vega i Rosa Maria Aubanell que votessin la moció "com a persones i no com a representants d'un partit polític".

A banda d'aquesta moció per a sancionar els pisos buits, al ple d'ahir se'n van debatre cinc més, un de les quals va entrar per urgència. Eren sobre la distribució del Fons de Cooperació Local de Catalunya; de suport a Acció Cultural i a l'arribada de les emissions de Catalunya Ràdio i TV3 al País Valencià; de suport a la proposta per presentar a la mesa del Congrés de Diputats la proposició de llei orgànica de delegació a la Generalitat de Catalunya de la competència per autoritzar, convocar i celebrar un referèndum sobre el futur polític de Catalunya; d'adhesió al placte nacional pel dret a decidir; i en contra de la sentència d'introduir el castellà com a llengua vehicular.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits